Erdoğan Bayen-Tuncay Kaya Aile Sağlığı Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi

Vali Hulusi Şahin, Kepez İlçesi Gazi Mahallesi’nde yapılan Erdoğan Bayen-Tuncay Kaya Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine katıldı. 

29 Eylul 2023
Erdoğan Bayen-Tuncay Kaya Aile Sağlığı Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi

Törene Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, protokol üyeleri, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı. Hayır yapmanın önemine dikkat çekerek sözlerine başlayan Vali Şahin; “İki hayırseverimiz burada bir araya gelmiş ve bu güzel eseri meydana getirmişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Ama iki iş insanına 1 sağlık merkezi az olur. Hayrın tadını aldınız, inşallah yeni hayır kapılarını Allah size açar ve güzel eserler nasip eder. Helalinden bol kazanın ve onu da infak edin. Hayır yapmak gönül işidir. İnşallah doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız burada Kepez halkına, Gazi Mahallemize hizmet edecekler. Bu güzel eseri sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, inşallah daha güzel eserleri Antalya’mıza, Kepez’imize ve Gazi Mahallemize birlikte kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.


Vali Şahin’in konuşmasının ardından Kepez İlçesi Gazi Mahallesi’nde yapılan Erdoğan Bayen-Tuncay Kaya Aile Sağlığı Merkezi kurdele kesimiyle açılışı gerçekleştirildi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.