Afetten etkilenen Libyalı kardeşlerimiz için barınma çadırları ve sahra hastanesi kuruldu
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sel felaketinden etkilenen Libya için, barınma çadırları ve sahra hastanesi kurulduğunu açıkladı.
AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Afetin ilk anından itibaren, dost ve kardeş Libya halkının yanındayız. Libya'da, 11 Eylül'de etkili olan Danyel kasırgası ve şiddetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınlarından sonra hayatın normale dönmesi için yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bölgede görev yapan ekiplerimiz tarafından, afetten etkilenen Libyalı kardeşlerimiz için barınma çadırları ve sahra hastanesi kuruldu. İnsanımız için ülkemizde, İnsanlık için sınırlarımızın ötesinde" ifadelerine yer verildi.
Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

MEHMET ALPTEKİN ŞAVLI: “SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

Hakan Taner Çapın’ın Vizyonuyla Çapın Medya, Global Star Awards Sahnesi…

Bakan Göktaş: Şahsımı ve ailemi hedef alan iddialar iftiradır

242 milyar dolar faiz, 270 milyar dolarlık altın: “Yeraltı zenginlikler…

Adalet Bakanlığı'ndan fon soruşturmasındaki iddialara yanıt
