Vali Hulusi Şahin Ahilik Haftası Etkinliğine Katıldı

 

18 Eylul 2023
Vali Hulusi Şahin Ahilik Haftası Etkinliğine Katıldı

Vali Hulusi Şahin, Ahilik Haftası münasebetiyle Ahi Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.


Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen 36’ncı Ahilik Haftası, Ahi Meydanı’nda gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programa Vali Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, protokol üyeleri, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.


Protokol konuşmalarının ardından yılın ahisi seçilen ve 49 yıldır ayakkabı tamirciliği mesleğini icra eden Bayram Sözer’e Vali Hulusi Şahin plaket ve sertifika takdim ederek kaftan giydirdi. Yılın kalfası ve çırağı da tanıtıldıktan sonra Şed Kuşanma gösterisi sunuldu.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.