YEŞİLÇAM MEDYA VE ANTALYA TUHAFİYECİLER, MEFRUŞATÇILAR, ZÜCCACİYECİLER VE HEDİYELİK EŞYA SATICILARI ODASI ARASINDA BİR SÖZLEŞME İMZALANDI
Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ile Antalya Tuhafiyeciler, Mefruşatçılar, Züccaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları odası Başkanı Derya Ergin arasında sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Antalya Tuhafiyeciler, Mefruşatçılar, Züccaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları odası üyeleri Yeşilçam Medya’dan alacakları hizmetlerde %30 indirim kazanacaklar.
Sözleşmenin içeriğine göre Antalya Tuhafiyeciler, Mefruşatçılar, Züccaciyeciler ve Hediyelik Eşya Satıcıları odası üyelerine, Yeşilçam Medyaya ait olan 8 Tane haber sitesinde (07haber.com.tr 07hakkinda.com sondakikaantalya.com haber7antalya.com Antalyaduyuru.com akdenizguncel.com ulusalnews.com bizimulke.com) Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi adındaki dergide, haftalık çıkan gazetede, organizyon ve plaket töreninde, Özel Kalite Belgesi ve diğer sosyal medya hesaplardan yapılan tüm hizmetler de, reklam, açılış, röportaj vs. işlemlerde %30 indirim verilecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
