KADIN TEKVANDOCULARDAN ‘SAÇIM SAÇIN OLSUN’ KAMPANYASINA DESTEK

Kepez’in kadın tekvandocuları, kanserle mücadele ederken saçları dökülenler için başlatılan ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına destek oldu. 

21 Haziran 2023
KADIN TEKVANDOCULARDAN ‘SAÇIM SAÇIN OLSUN’ KAMPANYASINA DESTEK

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün ev hanımı tekvandocuları, Kansersiz Yaşam Derneği'nin başlattığı ‘Saçım saçın olsun’ kampanyasına katılarak saç bağışı yaparak dikkat çekiyor. Lisanslı sporcular olan kadın tekvandocular, geçen yıl da destekledikleri kampanyaya, bu yıl 11 saç bağışı daha topladı. Aralarında yakınlarını kanser hastalığından kaybeden kadınların olduğu sporcular, lösemili bireylere faydalı olmak için kolları sıvadı. Sosyal medyayı da kullanarak çevrelerine bu kampanyaya destek çağrısı yapan kadınlar, 11 kadının saçlarını bağışlamalarına vesile oldu.

ÖRNEK OLUYORLAR

Kepez Belediyesi’nin yaptığı kütüphanelere kitap bağışı, SMA hastası çocuklar yararına plastik toplama gibi birçok sosyal sorumluluk projelerinde rol alan tekvandocular, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, çocuklarını yetiştirip evlerini idare ederken bu tür çabalara imza atan tekvandoculara teşekkürlerini iletti. Kadınların dokunduğu her yerin cennetten bir köşeye dönüştüğünü belirten Başkan Tütüncü, “Kadınlar bizim hem başımızın tacı hem gönüllerimizin ilacı. Çok önemli bir duyarlılığa işaret ediyorsunuz. Kitap bağışı kampanyamıza da önemli katkı koydunuz. Çok değerli duyarlılıklar. Her birinizin kalbine sağlık…” dedi. Başkan Tütüncü, kadın sporcuların bu çabalarına mavi tur hediye ederek teşekkür etti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal da, sporcuların çeşitli projeler ile diğer spor kulüplerine de örnek olduğunu belirterek, saç kampanyasını tamamlama finalini Başkan Tütüncü ile birlikte yapmak istediklerini söyledi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.