DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
GÜNDEM

ANTALYA BİLİM MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI

Kepez Belediyesi, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Ahmet Leman Baydar İlkokulu öğrencilerini Antalya Bilim Merkezi’nde ağırladı. Öğrencilere yeryüzü alanında bio çeşitlilik, enerji alanında sıfır atık, geri dönüşüm, ileri dönüşüm ve temiz enerji kavramlarında bilgiler verildi.

08 Haziran 2023 4,5B okunma
ANTALYA BİLİM MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI
ANTALYA BİLİM MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANDI

 Kepez Belediyesi’nin 5-11 Haziran Dünya Çevre haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Kepez Belediyesi, Ahmet Leman Baydar İlkokulu öğrencilerini Antalya Bilim Merkezi’nde ağırladı. Öğrenciler 12 bin 500 metre kare üzerine kurulan Antalya Bilim Merkezi’nin sergi alanlarını rehberler eşliğinde gezdi.

 Öğrencilere yeryüzü alanında bio çeşitlilik, enerji alanında sıfır atık, geri dönüşüm, ileri dönüşüm, temiz enerji kavramlarında bilgiler verildi.  Ahmet Leman Baydar İlkokulu öğrencileri daha sonra Dokumapark’taki doğayla iç içe Orman Kütüphanesi’ni gezdi. Öğrenciler canlılar için çok önemli olan yeşil ve temiz bir çevrede açık havada kitap okumanın mutluluğunu yaşadı. Kepez Belediyesi, öğrencilere sıfır atıkla ilgi bilgilerin yer aldığı kitap ve materyaller hediye etti.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.