DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ

GAZİ BULVARI ÜZERİNDEKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi Bulvarı üzerinde inşa edilen 62 metre uzunluğundaki yaya üst geçidi tamamlandı. Yaya üst geçidi yaklaşık 4 milyon 390 bin liraya mal oldu.

06 Temmuz 2022 8,0B okunma
GAZİ BULVARI ÜZERİNDEKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI
GAZİ BULVARI ÜZERİNDEKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi, kentin ana arter yolları arasında yer alan Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde yayaların karşıdan karşıya güvenle geçmeleri için 62 metre uzunluğunda yeni bir üst geçit inşa etti. Yapımı tamamlanan üst geçit vatandaşın kullanımına açıldı. 

YELKEN FORMUNDA

Yelken formunda tasarlanan yaya üst geçidinin yürüyüş yolları ve merdivenleri çelik konstrüksiyondan oluşuyor. Üst geçitte yaşlı ve engelli vatandaşlar için 2 adet asansör de yer alıyor. Yaklaşık 4 milyon 390 bin lira yatırım maliyeti ile hayata geçirilen yaya üst geçidi, araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Bulvarı’nda yayaların güvenle karşıya geçmelerini sağlayacak.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.