TÜTÜNCÜ, ÖZEL GÜVENLİK HAFTASINI KUTLADI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir araya geldiği güvenlik çalışanlarının 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftasını kutladı. 

30 Haziran 2022
TÜTÜNCÜ, ÖZEL GÜVENLİK HAFTASINI KUTLADI

Kepez Belediyesi özel güvenlik hizmetlerinin yasal çerçevesini belirleyen ve 26 Haziran 2004'te yürürlüğe giren Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun sebebiyle kutlanan Özel Güvenlik Günü ve Haftasını çalışanlarıyla kutladı. Dokumapark’ta güvenlik görevlileri ile bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  milletin huzuru ve güvenliği için kolluk kuvvetlerinin en büyük destekçisi olan özel güvenlik çalışanlarının 26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftasını tebrik etti.  Özverili çalışmaları nedeniyle güvenlik görevlilerine teşekkür eden Başkan Tütüncü “Varlıkları ile bizlere hayatın her anında yardımcı olan tüm güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın haftası kutlu olsun. İyi ki varsınız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.