DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.031.528
ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ, TURİZM İLÇESİ MANAVGAT’TA

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek gönül köprüleri kuran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgat ilçe sakinleriyle kucaklaştı.

16 Haziran 2022 5,5B okunma
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, TURİZM İLÇESİ MANAVGAT’TA
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, TURİZM İLÇESİ MANAVGAT’TA

Geçtiğimiz hafta sınır komşusu Döşemealtı ilçesini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hafta turizm ilçesi Manavgat’ı ziyaret etti. Antalya’nın dört bir yanını dolaşarak, gönül köprüleri kuran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, günün ilk ziyaretini yine çok kıymet verdiği ilçe esnafına gerçekleştirdi.

Lise Caddesindeki esnafı tek tek ziyaret etti, sıcak çaylarını içti,  istek ve talepleri yerinde dinledi. AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve ilçe yönetiminin eşlik ettiği ziyaretlerde, Başkan Tütüncü, esnaf gezisinin ardından, MHP Manavgat İlçe Başkanlığına uğradı. İlçe Başkanı Nooman Enhoş ve teşkilat üyelerini ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gün boyu devam edecek Manavgat ziyaretinde, Bakkallar, Şoförler Esnaf Odası, Servisçiler ve Pazarcılar Odası yönetimi ile AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatıyla bir araya gelecek.

Manavgat ziyaretinde Başkan Tütüncü’yü gün boyu yoğun bir gündem bekliyor. Tütüncü, hasta ve taziye ziyaretlerinin yanı sıra, Manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenen Ulukapı, Karavca, Güzelyalı, Bucakşeyhler, Kalemler ve Evrenseki Mahallelerini de ziyaret edecek. Başkan Tütüncü,  mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyecek, hem de mahalle sakinlerinin evlerine konuk olacak.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.