MAVİ KELEBEKLER KUPAYA ODAKLANDI

Konyaaltı Belediyespor, 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara’da oynanacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarına şampiyonluk hedefiyle gidiyor. 

06 Mayıs 2022
MAVİ KELEBEKLER KUPAYA ODAKLANDI

2021-2022 Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası, hafta sonunda oynanacak maçların ardından sahibini bulacak. 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara THF Salonu’nda oynanacak karşılaşmalara oldukça iddialı hazırlanan Mavi Kelebekler, Süper Lig’de yer aldığı ikinci sezonda Türkiye Kupası’nı Antalya’ya getirerek büyük bir başarıya imza atmak istiyor. Ligde de Avrupa hedefini sürdüren Konyaaltı Belediyespor, dörtlü finallerin ilk maçında 7 Mayıs Cumartesi günü 13:30’da Yeni Mahalle ile karşı karşıya gelecek. Mavi Kelebekler bu maçı kazanması halinde, diğer yarı finalistler Kastamonu Belediye-Yalıkavakspor maçının galibiyle 8 Mayıs Pazar günü 15:00’de finalde kupa mücadelesi verecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.