KUMLUCA BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Kumluca Belediyespor, Süper Amatör Lig Grup maçında Lara Futbol Eğitim Merkezi Spor ‘u 4-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 

21 Mart 2022
KUMLUCA BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Kumluca Belediyespor ligin bitimine iki maç kala en yakın rakibine 8 fark atarak, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Süper Amatör Lig Grup maçında Kumluca Belediyespor, Lara Futbol Eğitim Merkezi Spor ‘u ile karşı karşıya geldi. Kumluca Belediyespor rakibini 4-1 yenerek şampiyonluğa daha da yaklaştı. Kumluca Belediyespor camiası maç sonucunu büyük sevinç ve coşkuyla kutladı.

Kumluca Belediyespor taraftar grubu Voyn 07 maç öncesi yaptığı renkli konvoyla şampiyonluk kutlamalarına kendilerini ve Kumluca’yı hazırlardılar.

Konvoy sonrası Kumluca Belediyesporlu oyuncuları tesisten alan taraftar sahaya kadar onlara eşlik etti.

Bölgesel Amatör Lig için mücadele edecek olan Kumluca Belediyespor maç bitiminde Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Okur, Kulüp yönetimi ve taraftarlarıyla şampiyonluğunu kutladı.

Futbolculara tatlı ikramında bulunulurken, sahada davul zurna eşliğinde oyun havalarıyla erken şampiyonluk kutlamaları yapıldı.


Oyuncuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ‘’Her şey bir hayalle başlar. Bizde şampiyonluk yolunda BAL Ligine doğru olan yolculuğumuzun sonuna geldik. Kulüp Başkanımızın ana sponsorumuzun bütün futbolcularımızın ve özellikle Kumlucalıların inanmışlığıyla beraber artık şampiyon olacağız. Hepimize hayırlı olsun diyebiliriz şimdiden’ ’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer ‘’Çok güzel bir ortam bir Kumlucalı olarak Kumluca Belediyespor’un şampiyonluğundan büyük mutluluk duyuyoruz. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere Kulüp Başkanı ve yönetime çok teşekkür ediyoruz. Keyifli bir maç izledik iyi bir final oldu. Kumluca Belediyespor’a BAL Liginde başarılar diliyorum’’ dedi.

Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Okur ‘’Bu Kumluca sevdası görüyorsunuz vatandaşımız, başkanımız burada tek yürek olduk. 70.000 Kumluca taraftarı 11 kişiye yüreğini teslim ettik. Ve şampiyonluk bu inançla geldi. Ve devamında BAL Liginde yine buradan bu sözü verelim şampiyon olacağız 3. Lig hedefimizdir’’ dedi.

Ünal Çalışkan Kumluca Belediyespor Ana Sponsoru ‘’Benim için çok özel bir gün daha önce hiçbir takım tutmamıştım ilk tuttuğum takımdır. Benim için başkadır Kumluca Belediyespor’un. Benim sponsorluğumda da bu yerlere geldiği için ayrıca gururluyum. Daha üst liglerde de göreceğimizden takımı desteğimizle elimizden geleni yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlısıyla daha yukarlarda da göreceğiz inşallah’’ dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.