JANDARMA DEDEKTİFLERİ JASAT TİMLERİ SİLAH KAÇAKÇISINI YAKALADI

07Haber İstihbarat Şefi Süleyman Dikme'nin Haberine göre, Silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıs valizi çöpe atıp kaçarken yakalandı.Antalya'da silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıs, kaçakçılık yapmak için kullandığı valizi çöpe atıp kaçmaya çalıştığı esnada yakayı ele verdi. 

18 Mart 2022
JANDARMA DEDEKTİFLERİ JASAT TİMLERİ SİLAH KAÇAKÇISINI YAKALADI

 

Antalya'da silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıs, kaçakçılık yapmak için kullandığı valizi çöpe atıp kaçmaya çalıştığı esnada yakayı ele verdi. Jandarma ekiplerinin yakaladığı şahsın ikametinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kepez ilçesi, Kirişçiler mahallesinde 15 Mart Salı günü saat 16.30 sıralarında Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri, KOM Şube Müdürlüğü  ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda; Ş.B. isimli şahıs, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapmak için kullandığı valizini çöp konteynerine atıp kaçtığı esnada yakalandı. Şüphelinin ikamet adresinde ve valizinde yapılan aramada; 6 adet 9 milimetre çapında tabanca, 4 adet 9 milimetre çapında tabanca, olmak üzere toplam 10 adet 9 milimetre tabanca, 10 adet tabanca şarjörü, 37 adet 9 milimetre tabanca mermisi ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli, silah ve mühimmat ticareti suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.