DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.031.528
GÜNDEM

ATASEM KURSİYERLERİ KENDİ DİKTİKLERİNİ TANITTILAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM kursiyerleri defile düzenledi. Kendi diktikleri kıyafetleri giyerek mankenlik yapan kursiyerlerin saçlarını da yine ATASEM kursiyerleri yaptı.

16 Mart 2022 7,4B okunma
ATASEM KURSİYERLERİ KENDİ DİKTİKLERİNİ TANITTILAR
ATASEM KURSİYERLERİ KENDİ DİKTİKLERİNİ TANITTILAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Lara Kurs Merkezi kursiyerleri, kendi diktikleri kıyafetleri, defile ile tanıttı. Yaklaşık 1500 kursiyerin aktif olarak sanat ve meslek kursu aldığı ATASEM Lara’da 30 dikiş, 17 şiş, 15 takı kursiyeri hazırladıkları kıyafet ve takıları giydi. Kursiyerlerin saçlarını ve makyajlarını ise yine ATASEM’de kurs gören kuaför adayları yaptı. 

EN GÜZEL DEFİLE

ATASEM’lerin Antalyalıların mesleki, sanatsal, kültürel, kentsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak üzere hizmet verdiğini söyleyen ATASEM Lara birim sorumlusu Gül Yenigün, “Kursiyerlerimiz, kendi diktikleri kıyafet ve takıları sergilediler. Saç ve makyajları da yine kursiyerlerimiz yaptı” dedi. Mini defileyi diğer braşnlarda kursa katılan ve kursiyerlerin aileleri büyük bir keyifle izledi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.