4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, 4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını kitapseverlere aralıyor. Kepez Kitap Fuarı, kitap okumaya dikkat çekebilmek amacıyla bu yıl “Oku” temasıyla düzenlenecek. 

15 Şubat 2022
4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

Her yıl binlerce kitapseveri ağırlayan Kepez Kitap Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kepez Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenleyeceği Kitap Fuarı,  4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 4. Kepez Kitap Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yılda kitapseverleri sayısız kitap, yüzlerce yayın evi, yazarlar ve çok özel söyleşilerle buluşturacak. Fuar ziyaretçilerini bugüne kadar sosyal çalışmalarla bir araya getiren Kepez Kitap Fuarı, bu yıl da kitap okumaya dikkat çekebilmek amacıyla “Oku” temasıyla düzenlenecek. 4. Kepez Kitap Fuarı, 4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde saat 09.00 ile 19.00 saatleri arasında kapılarını kitapseverlere aralayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.