BAŞKAN TÜTÜNCÜ, ALANYA’DA

Gönül birlikteliğini pekiştirmek ve sevgi dolu bir vakti paylaşmak amacıyla Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret turunu Alanya’da sürdürüyor. 

11 Şubat 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, ALANYA’DA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeden ilçeye koşuyor, esnafın istek ve taleplerini dinliyor, vatandaşlarla da sevgi dolu vakitleri paylaşıyor. Antalya’nın batısından başlayan ilçe ziyaretlerini Alanya’da sürdürüyor. Başkan Tütüncü’nün gün boyu devam edecek olan yoğun ziyaret trafiğinin ilk durağı Alanya’nın önceki dönem belediye başkanı Hasan Sipahioğlu oldu. Birlikte çaylar içildi, anılar tazelendi. Keyifli anların paylaşıldığı buluşmanın ardından Başkan Tütüncü’nün Alanya’daki ikinci durağı Alanya Esnaf ve Sanatkar Odası (ALESO) oldu. ALESO’nun Ocak ayında gerçekleştirilen seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Nuri Demir’e, hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi. Başkan Tütüncü, “Esnafımız bizim için çok kıymetli. Esnafımızın her zaman, her daim yanındayız.” dedi. Alanya Esnaf ve Sanatkar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir de, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

ALANYA’DA ZİYARET TURU

Başkan Tütüncü, Alanya Otelciler Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Esnaf Odasını da ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulda güven tazeleyen oda başkanı Hüseyin Değirmenci’yi ve ardından da Alanya Minibüsçüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Özkan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, ziyaretlerinde AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti. Başkan Tütüncü, devam eden Alanya turunda, Balık pazarı esnafı ve ilçe esnafıyla da bir araya gelecek. Alanya Gazeteciler Cemiyetini, Alanya Müteahhitler Birliğini, Konaklı eski belediye başkanı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Şahin ve Emiş Beleni eski belediye başkanı Ali Balcı’yı da ziyaret edecek. Tütüncü, AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nın 3 kademe ilçe teşkilatı toplantısına da katılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.