SİNEKLE MÜCADELE KAR KIŞ DEMEDEN ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorunsuz bir yaz geçirmeleri için kar kış demeden 19 ilçede 1312 personel ile sineklerin larva döneminde etkili bir çalışma yürütüyor. 

09 Şubat 2022
SİNEKLE MÜCADELE KAR KIŞ DEMEDEN ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü’ne bağlı vektör mücadelesi ekipleri, sivrisinek, karasinek, hamamböceği gibi çeşitli uçkun türlerine karşı mücadele çalışmalarını kış aylarında da aralıksız sürdürüyor. 19 ilçede 1312 personel ve 70 araç ile etkili bir çalışma yürütüyor.

ÜREME ALANLARI İLAÇLANIYOR

Yaz aylarında Antalyalıların sorun yaşaması için sineklerin larva dönemi olan kış aylarında ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Izgaralar, yer altı yağmur suyu kanalları, kanalizasyon hatları, fosseptik çukurları, PTT menholleri, rögarlar, ağıl ve ahır gibi üremeye uygun ortamlarda kontrol ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.