Kemer ilçesinde Avrupa Judo Birliği ortak çalışma kampı başladı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde Avrupa Judo Birliği (EJU) ortak çalışma kampı başladı. Yılın ilk ortak çalışma kampı olma özelliğine sahip antrenmanlara Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu şampiyon judocular da katıldı. 

15 Ocak 2022
Kemer ilçesinde Avrupa Judo Birliği ortak çalışma kampı başladı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde Avrupa Judo Birliği (EJU) ortak çalışma kampı başladı. Yılın ilk ortak çalışma kampı olma özelliğine sahip antrenmanlara Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu şampiyon judocular da katıldı.20 ülkeden toplam 300 judocu, EJU eğitmenleri ve ülke milli takım antrenörleri gözetiminde antrenmanlarını sürdürdü. Ortak çalışma kampında Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Tacikistan, Arnavutluk, Rusya, Romanya, Finlandiya, Slovenya, Fransa, Sırbistan, Meksika, Ukrayna, Polonya, Yunanistan, Norveç, Makedonya, BAE, Belçika, Moldova ve Hollandalı judocular yer aldı.


Avrupa Judo Birliği ve Türkiye Judo Federasyonunun düzenlediği EJU Ortak Çalışma Kampının sporcuları için oldukça verimli geçtiğinin belirten Kağıtspor judo branşı antrenörü İskender Özkanoğlu, böyle organizasyonlar vasıtası ile sporcularının şampiyonalar öncesi önemli tecrübeler kazandığının altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.