Kepez Belediyespor evinde şahlandı

BAL Liginde mücadele eden Kepez Belediyespor, sahasında karşılaştığı Bucak Belediye Oğuzhanspor engelini 5-0 geçti 

15 Kasım 2021
Kepez Belediyespor evinde şahlandı

Grubunun zirvesine göz diken Kepez Belediyespor, sahasında Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 5-0 yendi. Hasan Doğan Stadı’nda yapılan karşılaşmada ev sahibi olma üstünlüğünü elinde tutan Kepez Belediyespor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Soyunma odasından ‘mutlak galibiyet’ parolasıyla çıkan takım, Kemal Bolat’ın hat-trick yapmasıyla moral buldu. Son düdük çalana kadar disiplini elden bırakmayan Kepezliler, son dakikalarda Emrah Şenol ve Ahmet Keleş’in peş peşe golleriyle sevindi.

 

Hedefimiz var 

 

Bu karşılaşmanın ardından puanını 7’ye yükselterek maç fazlasıyla BAL Ligi 4’üncü Bölge 3’üncü Grup lideri olan Kepez Belediyespor, haftaya Bağbaşı Zeytinköyspor deplasmanına gidecek.  Grubun zirvesinde yer almak istediklerini vurgulayan Kepez Belediyespor Antrenörü Şakir Filiz, ‘Hedefimiz var, inanıyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz. Önümüzdeki her maçı tek tek düşünüp değerlendiriyoruz’ diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.