DAMADIN EN YAKIN ARKADAŞI GELİN VE GARSONU YAKALADI

Bu video internet ortamında yayınlandıktan sonra günün en fazla izlenen videoları arasına girdi, 

10 Kasım 2021
DAMADIN EN YAKIN ARKADAŞI GELİN VE GARSONU YAKALADI

Bu video internet ortamında yayınlandıktan sonra günün en fazla izlenen videoları arasına girdi, kendi düğününde garsonla ilişkiye giren gelin damadın en yakın arkadaşı tarafından yakalanarak videoya çekildi. Yakalanan gelinin rahat ve umursamaz tavırları ise pes dedirtti. Video internet ortamında paylaşılmasının ardından günün en çok izlenen videosu oldu.

Düğün salonunun kör bir noktasında gelin ve garsonu cinsel ilişkiye girerken yakalayan damadın arkadaşı, 40 saniyelik bir video kaydı aldı. Yakalandıklarını anlayan gelin ve garsonun şaşkınlıkları gözlerden kaçmadı.

"BU SENİN KOCAN MI?"

Garsonun söz konusu videoda, "Bu kim, senin kocan mı" diye seslendiği duyuluyor. Gelin de yakalanmasının ardından hızla toparlanmaya çalıştı. Sağdıcın "Burada neler oluyor?" sorusuna "Neler olduğunu biliyorsun" diyen gelinin rahat tavırları videoya damga vurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.