Başkan Uysal, Z kuşağıyla buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, oyun yazılımı üzerine çalışan liseli gençlerle buluşmasında “Sizler, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) hayalinizdeki yazılım programlarını gerçekleştirebilirsiniz. ASSİM’in kapısı sizlere daima açık” dedi. 

06 Ekim 2021
Başkan Uysal, Z kuşağıyla buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, oyun yazılımı üzerine çalışan liseli gençlerle buluşmasında “Sizler, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) hayalinizdeki yazılım programlarını gerçekleştirebilirsiniz. ASSİM’in kapısı sizlere daima açık” dedi. Başkan Uysal, ASSİM’de, Adem Tolunay Anadolu Lisesi, Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi ve Konyaaltı Bahçeşehir Koleji’nden cep telefonu, tablet aplikasyonları, oyunları ve bilgisayar için yazılım üzerine çalışan gençlerle bir araya geldi.
Buluşmada, gençler çalışmaları hakkında bilgi verirken Başkan Uysal, bu çalışmaların hayata geçirilmesi için ASSİM’in en doğru nokta olduğunu belirtti. Başkan Uysal, “Sizin gibi gençlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Geleceğimiz olan sizler bu toplumun kişi başına düşen geliri yaptığınız yazlım programları ile daha yukarıya çıkarabilirsiniz. Sizler, ASSİM’de hayalinizdeki yazılım programları gerçekleştirebilirsiniz. ASSİM’in kapısı sizlere daima açık ve bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Sizlere destek olmaya her zaman devam edeceğiz” diye konuştu. Özellikle Antalya’ya özgü, Antalya’nın antik kentlerinde bir oyunun kentin tanıtımı anlamında da çok özgün bir çalışma
olabileceği üzerinde duran Başkan Uysal, “Bizler bu anlamda sizlere her türlü desteğe hazırız ” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.