Büyükşehir'den Şarampole yeni meydan
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi'ni yeni bir meydana kavuşturdu. Barakaların yıkılmasıyla oluşan alana bir haftada park ve zabıta noktası inşa edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni yeni bir meydana kavuşturdu. Barakaların yıkılmasıyla oluşan alana bir haftada park ve zabıta noktası inşa edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ne cephe park ve meydan kazandırdı. Antalya’nın en eski caddelerinden Şarampol’e yeni bir meydan ve park yapıldı. 561. Sokak ile Çatalköprü Caddesi kesişiminde bulunan alandaki yapıların yıkılmasının ardından 530 metrekare büyüklüğünde park ve meydan inşaatı bitirilerek hizmete açıldı.
BÖLGE NEFES ALDI
Yürüyüş yolları, sulama sistemi, aydınlatma sistemli yapılan ve banklar konulan alan ağaçlandırıldı. Zabıta hizmet noktası da yapılan park ile yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeye yeşil bir alan kazandırılmış oldu. Vatandaşlar yapılan çalışma ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek, “Park ve meydan düzenlemesi bölgeye nefes aldırdı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Merkez Sağ Parti Bursa’da Coşkulu Kongreye Ev Sahipliği Yaptı

Vezirköprü’de Kunduz Er Meydanı Güreş Coşkusuna Sahne Oldu

Pop kraliçesi yeniden sahnede: Roya’nın Yeşil Tiyatro konserinden muhte…

Anahtar Parti Terme İlçe Yönetiminden Sıcak Havada Anlamlı Etkinlik: “S…

Terme TSO Başkan Adayı Muharrem Çelik: “Ayrıştırmadan, ortak akılla ve …
