Hobi Bahçeleri için başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent yaşamının stresinden uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen emeklilere özel hobi bahçeleri kiralamaları için müracaatlar başladı. Başvurular 28 Eylül 2021 tarihine kadar www.antalya.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 

04 Eylul 2021
Hobi Bahçeleri için başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının stresinden uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen emeklilere özel hobi bahçeleri kiralamaları için müracaatlar başladı. Başvurular 28 Eylül 2021 tarihine kadar www.antalya.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek.  


 

Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı ilçesi Bahtılı mevkiinde bulunan Hobi Bahçeleri için yeni dönem başvuruları başladı. 

EMEKLİ VATANDAŞLAR BAŞVURABİLECEK

Antalyalı emeklilerin doğa ile iç içe vakit geçirerek kendi sebze ve meyvelerini yetiştirip toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürebildiği Hobi Bahçelerinin yeni dönem hak sahiplerinin belirleneceği başvurular başladı. 28 Eylül 2021 tarihine kadar Antalya ili sınırları içerisinde ikamet eden emekli vatandaşlar hobi bahçeleri için başvuru yapabilecek. 

ONLİNE BAŞVURU

Hobi Bahçeleri için her haneden bir kişi başvuru yapabilecek. Vatandaşlar https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/hobi-bahcesi-talep-formu linkinden ‘Hobi Bahçesi Talep Forumu’nu doldurarak başvuruda bulunabilecek. 348 hobi bahçesi için

başvurulardan sonraki yerleştirme değerlendirmesi sonucu hak sahipleri belirlenecek. 

KİRALAMA SÜRESİ ÜÇ YIL 

Ekilebilir alanlara sahip bağımsız bahçelerde vatandaşlar, meyve, sebze, mevsimlik çiçek gibi her türlü tarımsal üretim yapabilen kullanıcıların kiralama süresi 3 yıllık (01.10.2021 – 01.10.2024) dönemi kapsıyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.