Konyaaltı Caddesi üzerindeki Barbaros Aile Çay Bahçesi Yenilenmeye devam ediliyor

Konyaaltı Caddesi üzerindeki Barbaros Aile Çay Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. 

24 Ağustos 2021
Konyaaltı Caddesi üzerindeki Barbaros Aile Çay Bahçesi Yenilenmeye devam ediliyor

Konyaaltı Caddesi üzerindeki Barbaros Aile Çay Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Şirketi EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek çay bahçesinde yenileme ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Barbaros Aile Çay Bahçesi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Deniz ve çay kokusunun buluştuğu yerlerden biri olan çay bahçesi, hizmet kalitesini artırmak üzere daha şık ve konforlu hale getiriliyor. Yenileme çalışmaları hızla devam eden Barbaros Aile Çay Bahçesi, yenilenen yüzüyle sosyal tesis olarak Antalyalılara hizmet verecek.
Barbaros Aile Çay Bahçesi, Düden Balık Evi ve Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde sunduğu hizmet ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.