Evinin önünde dövülerek öldürülmüştü Mahkemenin kararı şaşırttı

Antalya'da park meselesi yüzünden evinin önünde dövüldükten sonra tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybeden yüzde 90 engelli Mümin Kara'nın ailesi, tutuklu iki sanıktan birinin adli kontrol şartıyla serbest kalmasına tepki gösterdi. Savcılığın 'kasten öldürme' suçundan yargılanmasını istediği A.Y.'nın kendilerine zarar vermesinden korkan Kara ailesi polisten yardım istedi. 

12 Ağustos 2021
Evinin önünde dövülerek öldürülmüştü Mahkemenin kararı şaşırttı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, 19 Şubat'ta, yüzde 90 engelli Mümin Kara (58), yüzde 40 engelli eşi Emine Kara (50), çocukları Fatma ve Bekir Kara ile evlerinin yanındaki işletme sahibi Nurettin Yaşar ve oğlu A.Y. arasında, iddiaya göre, park yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nurettin Yaşar ile oğlu A.Y., araçtaki Mümin Kara'yı dövdü. Olay sırasında sağ bacağını tutarak, "Sağ bacağım sakat, oraya vurmayın" diye bağıran Mümin Kara, çevredekilerin araya girmesiyle saldırganlar tarafından bırakıldı. Bu sırada Mümin Kara'nın boğazına kaçan dili eşi tarafından çıkartıldı, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.