Işın Karaca Antalya konserinde evlilik teklifi

POP müziği şarkıcısı Işın Karaca, Antalya'nın Manavgat ilçesinde konser verdi. 

26 Temmuz 2021
 Işın Karaca Antalya konserinde evlilik teklifi

 
POP müziği şarkıcısı Işın Karaca, Antalya'nın Manavgat ilçesinde konser verdi. Koronavirüs salgını süresince 1,5 yıl sahnelerden uzak kalıp yeninden konserlere başlayan Karaca, "25 yıl yaptığım mesleği 1,5 sene hiç yapmayınca bir acemilik süreci oldu. Yeniden bisiklete biner gibi bir durum" dedi. Karaca'nın dinleyicilerinden biri, kız arkadaşına sahnede evlilik teklifi yaptı.Pop müzik şarkıcısı Işın Karaca, Kurban Bayramı'nda, 5 yıldızlı Starlight Resort Hotel'de konser verdi. Bir saatten fazla sahnede kalan Karaca, otelde tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistlere Türkçe ve İngilizce sevilen şarkılarını seslendirdi. Zaman zaman hayranlarına da takılan ve özellikle çocuklarla ilgilenen Karaca, yeniden sahnede olmanın memnuniyetini duyduğunu belirtti.
 
 
'KENDİNİ NAZA ÇEK'
 
Konserinde, otelde ailesiyle tatil yapan Cengiz isimli hayranının sahnede evlilik teklifi yaptığı kız arkadaşı Gülderen'e tavsiyede bulunan Karaca, sürekli 'Kendini naza çek' diyerek, çifte ömür boyu mutluluk diledi. Genç kız teklifi kabul etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.