Serik Belediyespor Burak Göksel ve Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulübü, Kahramanmaraşspor’da top oynayan 30 yaşındaki sağ kanat ve forvet oyuncusu Burak Göksel ve Edirne Belediyespor’da top oynayan sol bek oyuncusu Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı. 

09 Temmuz 2021
Serik Belediyespor Burak Göksel ve Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

 

Misli.com 2. Ligde mücadele eden Serik Belediyespor Kulübü, Kahramanmaraşspor’da top oynayan 30 yaşındaki sağ kanat ve forvet oyuncusu Burak Göksel ve Edirne Belediyespor’da top oynayan sol bek oyuncusu Ferdi Konak ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağladı.Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.