Kemer ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

15 Haziran 2021
Kemer ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, korona virüs ile mücadele etmeye aralıksız devam ettiklerini söyledi. Topaloğlu, “Dezenfekte çalışmalarını bir gün yapıp diğer gün yapmazsan olmaz. Belediye ekiplerimiz rutin olarak çalışıyor. Korona virüsle mücadele konusunda büyük yol kat ettik. İhtiyacı olan herkese dezenfekte malzemesi gönderiyoruz. Maske konusunda da belediye olarak ürettiğimiz maskeleri ücretsiz şekilde halk ulaştırıyoruz” dedi.
Kemer Belediyesinin sağlık konusunda her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam ettiklerini dile getiren Topaloğlu, “İlçe sağlık müdürlüğü ve Kemer Devlet Hastanesi’ne araç ve şoför desteği sağladık. Bu konuda herkesin taşın altına elini sokması gerekiyor. Ülke olarak sona geldik. Biraz daha dikkatli olursak bu işin üstesinde geleceğiz” diye konuştu. Topaloğlu, aşılanmanın önemine değinerek, herkesin mutlaka aşı olması gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.