Sokakta drift yapan sürücü karşısına köpek çıkınca bir sitenin duvarına çarparak durabildi

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve sokakta drift yapan sürücü, üzerine doğru gelen köpeği görünce hızını alamayınca bir sitenin duvarına çarparak durabildi. Gence ve yanındaki arkadaşına yaklaşık 10 bin TL ceza uygulandı ve aracı otoparka çekildi. 

14 Haziran 2021
Sokakta drift yapan sürücü karşısına köpek çıkınca bir sitenin duvarına çarparak durabildi

 

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve sokakta drift yapan sürücü, üzerine doğru gelen köpeği görünce  hızını alamayınca bir sitenin duvarına çarparak durabildi. Gence ve yanındaki  arkadaşına yaklaşık 10 bin TL ceza uygulandı ve  aracı otoparka çekildi.

Olay, Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 sokak üzerinde dün meydana geldi.

Olay yerine gelen trafik polisi ekibi, şahsa sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve drift yapmaktan yaklaşık 10 bin TL ceza makbuzu düzenledi. Araç ise polis ekipleri tarafından trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.