DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
ANTALYA SPOR HABERLERİ

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı, önümüzdeki ay gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor.Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde yağlı antrenmanlarına 100 yıl Atatürk stadyumunda devam ediyor.

03 Haziran 2021 39,1B okunma
Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor
Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor
 
Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı, önümüzdeki ay gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor.
Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde yağlı antrenmanlarına 100 yıl Atatürk stadyumunda devam ediyor. 9-10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan Korkuteli Belediyesi güreşçileri, gelecek hafta sonu gerçekleşecek olan farklı güreş organizasyonları için de güreş hocası Muhammet Sarıcalar gözetiminde antrenmanlarına devam ediyor.
Sarıcalar, “Ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Büyük takım yoktu. Büyük başarı vardır. Gelecek ay Tarihi Kırkpınar güreşleri var. Sürekli ekip olarak çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin hepsi kendisini ispat etmişler. Bundan sonra nasip olursa bizde onlardan güreşlerde derece bekliyoruz. Bu yıl Mehmet Yeşil Yeşil ve Osman Aynur’da yağlı antrenmana katılarak bizleri mutlu ettiler” dedi.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA SPOR HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.