Raftingciler dört gözle kısıtlamanın sona ermesini ve turizm sezonunun açılmasını beklerken çevre temizliği yaptı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde raftingciler dört gözle kısıtlamanın sona ermesini ve turizm sezonunun açılmasını beklerken çevre temizliği yaptı 

04 Mayıs 2021
Raftingciler dört gözle kısıtlamanın sona ermesini ve turizm sezonunun açılmasını beklerken çevre temizliği yaptı

 
Antalya’nın Manavgat ilçesinde raftingciler dört gözle kısıtlamanın sona ermesini ve turizm sezonunun açılmasını beklerken çevre temizliği yaptı.
17 günlük kısıtlamadan dolayı sessizliğe bürünen Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Mahallesi’nde rafting işiyle uğraşan işletmeler kısıtlama günlerinde temiz bir doğada adrenalin tutkunlarını ağırlamak için temizlik yaptı. Irmak kenarı çevresinde atık toplandı.
Özellikle yaz aylarında rafting tutkunları, profesyonel ekipler eşliğinde bindikleri botlarla suyun coşkusuyla macera ve adrenalin yaşıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.