Akdeniz Üniversitesi kampüsünde baharın müjdecisi olarak bilinen erguvanlar çiçek açtı

Koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin evlerine gönderildiği Akdeniz Üniversitesi kampüsünde baharın müjdecisi olarak bilinen erguvanlar çiçek açtı. Kampüste adeta renk cümbüşü yaşandı. 

03 Mayıs 2021
Akdeniz Üniversitesi kampüsünde baharın müjdecisi olarak bilinen erguvanlar çiçek açtı

 
 
Antalya'da baharın müjdecisi erguvanlar, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesi içinde görenleri büyülüyor. Yıllarca şairlerin ilham kaynağı olan erguvanlar, pembe rengiyle üniversitenin yerleşkesine güzellik katıyor.Görenleri kendine hayran bırakan erguvanlar, tüm üniversiteyi pembeye bürüdü. Görsel şölen oluşturan çiçekler altında yürüyen çalışanlar adeta tablo tabloyu andıran görüntü oluşturuyor.
 
 
SAĞLIK ÇALIŞANLARI STREK ATIYOR
 
Üniversite içindeki bu doyumsuz manzaraya sağlık çalışanları eşlik ediyor. Koronavirüs salgını nedeni ile eğitime ara verilmesi ve evden çalışma nedeni ile çok az çalışan bu güzelliğe şahitlik ediyor.
 
 
 
Nöbet çıkışı sağlık çalışanları ise evlerine gitmeden bu gözeliği fotoğraflayıp günün yorgunluğun atarak evlerine gidiyor.
 
 
 
Koronavurüs servisinde çalışan Ayşe Gül ise "Doğal bir tablonun içinde gibi hissediyorum Gün boyu çektiğimiz bütün stres ve yorgunluk burada 5 dakika içinde kayboluyor. Biz kendimizi burada hipnoz edip evimize gidiyoruz. Dünyanın en güzel erguvanları burada" diye konuştu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.