Dev kaktüs caddenin simgesi oldu

Antalya’da Konyaaltı Caddesi’ndeki dev kaktüs görenlerin ilgi odağı odu. Boyu yaklaşık 12 metreye ulaşan kaktüsü görenler şaşkınlık yaşıyor. 

23 Nisan 2021
Dev kaktüs caddenin simgesi oldu

 
Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Konyaaaltı Caddesi'ndeki Tanırlar Apartmanı önündeki kaktüs ağacı binanın ikinci katına ulaştı. Bina yöneticileri kaktüsü 5 yıldızlı büyük otellerin yöneticilerinin çok büyük miktarlarda paralar teklif ettiğini ancak yine de kaktüsü satmayı düşünmediğini söyledi.
 
TURİSTTİN İLGİ ODAĞI
 
Turistlerin resmini çekmeden geçemediği kaktüsü gözü gibi baktıklarını belirten apartman sakinleri, "Apartmanın önünden geçenlerin ilk dikkati devasa büyüklükte ki kaktüs oluyor. Yazın yabancı ülke turistleri kaktüsün önünde bol bol fotoğraf çekiniyor. Ülkelerinde bu kaktüsten sık sık söz ediyorlar. 5 yıldızlı oteller hatırı sayılır paralar teklif etti ancak ben yine de yerinden oynatılmasına gönlüm razı olmadı." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.