Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı ve eşi koronavirüse yakalandı

Alanya'da bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisine evinde izole bir şekilde başlanan Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ve eşinin durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

13 Nisan 2021
Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı ve eşi koronavirüse yakalandı

 
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde geçtiğimiz hafta PCR testi pozitif çıkan Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, evinde karantina altına alınmıştı. Başkan Bacak ve eşi Ayşe Bacak'ın durumunun ağırlaşması üzerine Alanya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
'ALLAH'IN İZNİYLE ATLATACAĞIM'
 
En son yaptığı açıklamada virüsün şakaya gelmeyeceğini bir kez daha vurgulayan Başkan Bacak "Tüm dostlarımı korona virüs tedbirlerine uymaya davet ediyorum. Lütfen tedbirlere uyalım, bu virüs şakaya gelir cinsten değil. Allah'ın izniyle virüsü atlatıp görevimin başına döneceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.