Guy Ritchie ve Jason Statham tatil için yine gelecek.

Son günlerde Antalya'ya birçok dünyaca ünlü ismin geldi. 

31 Mart 2021
Guy Ritchie ve Jason Statham tatil için yine gelecek.

Guy Ritchie ve Jason Statham tatil için yine gelecek

 

Son günlerde Antalya'ya birçok dünyaca ünlü ismin geldi. Nedir pandemi döneminde Antalya'yı bu kadar özel kılan.

Genel olarak söylemek gerekirse pandemi döneminde kurallarımızın biraz esnek olması, ülkemizin Avrupa ile İngiltere'ye olan yakınlığı ve ülkemizin menfaatine olacak bir etkinlik söz konusu olduğunda destek olunması konularından dolayı Antalya öncelikli tercih sebebi oluyor.

Bunun dışında Antalya'nın, iklimi, doğası, tarihi güzellikleri ve barındırdığı turistik tesisler bakımından son derece yeterli olması, bölgenin tercih edilmesinde ve hatta özel kılınmasın da temel sebeplerden. Aynı zamanda maliyetli olan film çekimlerinin yurtdışına kıyasla ülkemizde daha ucuza yapılması Antalya'yı tercih ettiriyor.

"Five Eyes" filminin çekimlerinin ardından yönetmen Guy Ritchie dahil birçok oyuncu şehri övdü. Bunda payınız olduğunu düşünüyor musunuz?

Kesinlikle düşünüyorum. Aslında biz ünlülerin sadece konakladığı bir tesis olmanın dışında, onların otel dışına çıkması, kültürümüzü tanımaları ve Antalya'mızda tekrar film yapabilmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Ülke tarihimize, coğrafi güzelliklerimize olan merakları neticesinde kendilerine bölgemizdeki güzellikleri gezdirdik. Tarihimizi, Atatürk'ü anlattık, Kapadokya'yı gezdirdik. Antalya'mızın gururu olan 7 Mehmet Restoran'a götürdük hatta o kadar beğendiler ki yönetmen Guy Ritchie ve ailesi ülkelerine dönerken uçağa yemek sipariş etti.

Bunun dışında Guy Ritchie'ye Organize Sanayi bölgemizi gezdirdik. Dünya çapında işlerin, daha az maliyetlere yapılabileceğini gösterdik ve çok etkilendi. Tüm bu deneyimleri onlarla birebir ilgilenerek biz yaşamalarını sağladık.

Böylece bir yandan ev sahipliği yaptığımız ünlü misafirlerimizin zamanlarının verimli ve kaliteli geçmesini sağlarken, bir yandan da ülke tanıtımı konusunda üzerimize düşenleri fazlasıyla yerine getirmiş olduk.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.