DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, ilçedeki şehit yakınları ve gazileri tek tek ziyaret etti

DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, ilçedeki şehit yakınları ve gazileri tek tek ziyaret etti, onlara hediyeler takdim etti. 

19 Mart 2021
 DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, ilçedeki şehit yakınları ve gazileri tek tek ziyaret etti

Başkandan şehit yakınları ve gazilere ziyaret
 
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçede bulunan 3 şehit ailesini ve 10 Kıbrıs gazisini ziyaret etti. Başkan Kocakaya'ya ziyaretlerinde, Demre Belediye Meclisi'nin iki kadın üyesinden Gülsüm Cengiz eşlik etti.
 
Başkan Kocakaya, önce Şehit Pilot Üsteğmen Hüseyin Topkaya, Şehit Komiser Yardımcısı Mehmet Öncül ve Şehit Jandarma Er Abdurahman Esen'in ailelerini ziyaret etti. Ardından Kıbrıs gazileri Yusuf Akyüz, İbrahim Karakehya, Mehmet Tokgöz, Şükrü Kaya, Bekir Kaya, Necati Karaca, Yusuf Ceylan, Durali Danabaş, Yaşar Ertürk ve Ali Rıza Denizlatı'yı evlerinde tek tek ziyaret etti. Başkan Kocakaya, ziyaretlerinde şehit yakınları ve gaziler adına özel olarak hazırlanmış, içinde Türk bayrağı, Kuran-ı Kerim ve tesbih bulunan seti hediye etti.
 
Ziyaretlerinde şehitleri anan, gazilere sağlık dileyen Başkan Kocakaya, "Bugün sizleri ziyaret edebiliyorsam, sizlerle sohbet edebiliyorsam, Demre Belediye Başkanlığı görevini yürütebiliyorsam, özgürce gezebiliyorsak bu günlerimizi şehitlerimize ve siz gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimize ve gazilerimize borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Şehit aileleri olarak, sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her sorununuzda sizlerin yanınızdayız. Şehitlerimiz adına sizlere şükran duygularımızı sunmaya geldik. Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.