DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ

Manavgat'ta yeni imar bölgelerine kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Sorgun Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattını tamamladı

15 Mart 2021 36,0B okunma
Manavgat'ta yeni imar bölgelerine kanalizasyon
Manavgat'ta yeni imar bölgelerine kanalizasyon

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat Sorgun Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattını tamamladı.

 

ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat ekipleri, kentin yerleşim bulunan her noktasına içme suyu ve kanalizasyon altyapısı ulaştırmak için projelendirme ve imalat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Modern kanalizasyon hatlarıyla vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışan ASAT Genel Müdürlüğü Manavgat’ta kanalizasyon çalışması yaptı. 

ALT YAPI SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM

Manavgat’ın Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi ile Herford Caddesi arasında kalan 100 hektarlık alanda çalışma yapan ASAT ekipleri, 400’lük 128 metre kollektör yapımı ve 200’lük 668 metre kanalizasyon şebeke hattı yapımını tamamlandı. Yapılan çalışma ile söz konusu bölgenin kanalizasyon altyapı sorunu kalıcı olarak giderdi. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.