Babasına ait tüfekle oynayan genç tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti

Korkuteli ilçesinde babasına ait tüfekle oynayan genç tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.Olay Korkuteli’ne bağlı Karakuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 18 yaşındaki Niyazi Küçük, evde kimsenin olmadığı bir anda babasına ait av tüfeğini oynarken av tüfeği bir anda ateş aldı 

04 Mart 2021
Babasına ait tüfekle oynayan genç tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti

 

 

 

Korkuteli ilçesinde babasına ait tüfekle oynayan genç tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
Olay Korkuteli’ne bağlı Karakuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 18 yaşındaki Niyazi Küçük, evde kimsenin olmadığı bir anda babasına ait av tüfeğini oynarken av tüfeği bir anda ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği Niyazi Küçük, olay yerinde hayatını kaybetti. Küçük’ün cenazesi otopsi için Antalya Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.