DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.049.548
GÜNDEM

Yeni doğmuş yavru bir köpek çöp konteynerinin içerisinde canlı olarak bulundu.

Antalya’nın Demre ilçesinde, yeni doğmuş yavru bir köpek çöp konteynerinin içerisinde canlı olarak bulundu. Henüz gözleri dahi açılmayan yavru köpek, bir aile tarafından sahiplenildi.

27 Şubat 2021 33,9B okunma
Yeni doğmuş yavru bir köpek çöp konteynerinin içerisinde canlı olarak bulundu.
Yeni doğmuş yavru bir köpek çöp konteynerinin içerisinde canlı olarak bulundu.

Çöpte bulunan yavru köpeği sahiplenip biberon ve şırıngayla beslediler

 

Antalya’nın Demre ilçesinde, yeni doğmuş yavru bir köpek çöp konteynerinin içerisinde canlı olarak bulundu. Henüz gözleri dahi açılmayan yavru köpek, bir aile tarafından sahiplenildi. Biberon ve şırıngayla beslenilen minik yavrunun sağlığının iyi olduğu belirtildi.
Vicdanları sızlatan olay, Demre ilçesi Gökyazı Mahallesi’nde Perşembe günü sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çöp atmaya giden iki kadın, konteyner içerisinde hareket eden yavru bir köpeğin olduğunu gördü. Durum hemen belediye yetkililerine bildirdi. Belediye ekipleri tarafından konteynerden çıkartılan yavru köpeğin yaşadığı anlaşıldı. Henüz gözlerini dahi açmadığı gözlenen köpek, bir aile tarafından sahiplenildi.
Biberon ve şırıngayla beslenilen köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.