Antalya’da 40 metre yükseklikteki falezler üzerinde balık tutan amatör balıkçılar, görenleri korkutuyor

Balıkçılar, Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Parkı içindeki falez üzerine sabahın ilk saatinden itibaren gelerek kayalıklar üzerinde kendilerine yer kapıyor. Olta balıkçıları, denize olta atarak gün boyu balık avlayıp doyumsuz manzaranın tadını çıkarıyorlar. 

13 Şubat 2021
Antalya’da 40 metre yükseklikteki falezler üzerinde balık tutan amatör balıkçılar, görenleri korkutuyor

Uçurumun kenarında balık zevki

 

Antalya'da 40 metre yükseklikteki falezler üzerinde balık tutan amatör balıkçılar, görenleri korkutuyor. Balıkçılar, Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Parkı içindeki falez üzerine sabahın ilk saatinden itibaren gelerek kayalıklar üzerinde kendilerine yer kapıyor. Olta balıkçıları, denize olta atarak gün boyu balık avlayıp doyumsuz manzaranın tadını çıkarıyorlar.

TABLO GİBİ MANZARA

 

Amatör olta balıkçısı Fahri Bayındır, falezlerin doyumsuz manzarasında balık tutmanın keyfinin bir başka olduğunu söyledi. Tablo gibi manzarada hem stres atıp balık tuttuklarını belirten Toprak, "Balık bahane, manzara şahane. Burası dünyanın en güzel manzaralı noktalarından bir tanesi" dedi. Bir çok vatandaş balıkçıların uçurumun kenarından balık avlamasının korkutucu olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.