Antalya Anadolu Hastaneleri, sosyal sorumluluk projesiyle çocukları gülümsetti.

Antalya Anadolu Hastaneleri, Kemer'den Alanya'ya kadar tüm şubelerinde başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların yanında oldu.  

02 Şubat 2021
Antalya Anadolu Hastaneleri, sosyal sorumluluk projesiyle çocukları gülümsetti.

Antalya Anadolu Hastanelerinden sosyal sorumluluk projesi

 

Antalya Anadolu Hastaneleri, Kemer'den Alanya'ya kadar tüm şubelerinde başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların yanında oldu. 'Çocuklarımızı gülümsetmek için bir hediye de sizden' adlı projede hem hastalardan hem de Antalya ve Lara Anadolu Hastaneleri çalışanlarından gelen hediyeler, Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı'na (AYÇOV) teslim edildi. Antalya Anadolu Hastaneleri Pazarlama ve İletişim Direktörü Özge Üngüt, AYÇOV Mali ve İdari İşler Müdürü Pınar Yakşi ve AYÇOV Eğitim Koordinatörü Arzu Aslaner, bu etkinlikte çocuklar için bir araya geldi.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Özge Üngüt, kendilerine kapılarını açan AYÇOV'a teşekkürlerini iletti. 27 yıldır Antalya'da sağlık hizmeti vermekten gurur duyduklarını belirten Üngüt, “Çocuklarımızı mutlu etmek, gülümsetmek ve yanlarında olmak bizim için çok değerli. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızla en kısa zamanda tekrar bir araya gelmekten ve yeni projelerde yer almaktan memnuniyet duyarız" dedi. Pınar Yakşi ise “Çocuklarımız için düzenlediğiniz sosyal sorumluluk projeniz ile gösterdiğiniz duyarlılık ve değerli yardımlara teşekkür ederiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.