Manisa FK ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk yarısını en yakın rakibinin 11 puan önünde namağlup lider tamamlayıp açık ara TFF 1'inci Lig'e koşan Manisa Futbol Kulübü, ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi de sürdürüyor. 

21 Ocak 2021
Manisa FK ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Manisa FK'da imzalar sürüyor

 

Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk yarısını en yakın rakibinin 11 puan önünde namağlup lider tamamlayıp açık ara TFF 1'inci Lig'e koşan Manisa Futbol Kulübü, ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi de sürdürüyor. Antalya kampında daha önce Ankara Demirspor'dan Okan Eken, Etimesgut Belediyespor'dan Batuhan Tur ve Mikail Koçak'la resmi sözleşme imzalayan siyah-beyazlı ekip, 68 Aksaray Belediyespor'dan sağ bek Muhammet Taha Şahin'i de 3.5 yıllığına kadrosuna kattı. 20 yaşındaki futbolcu, Manisa FK'ya imza atmasına rağmen sezon sonuna kadar mevcut kulübünde kiralık olarak forma giyecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.