ÖZEL AKDENİZ ŞİFA HASTANESİ’NDEN AYAKTA TEDAVİ HİZMETİNDE VE PCR TESTİNDE İNDİRİM!

Gün geçtikçe büyüyen Esnaf İndirim Kartı ailesine, Özel Akdeniz şifa hastanesi ve Akdeniz Şifa Konyaaltı tıp merkezi de katıldı.  

30 Aralık 2020
ÖZEL AKDENİZ ŞİFA HASTANESİ’NDEN AYAKTA TEDAVİ HİZMETİNDE VE PCR TESTİNDE İNDİRİM!

 
 Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa ve halka destek amacıyla, Yeşilçam medya tarafından uygulamaya konulan Esnaf İndirim kartına, Sağlık sektöründen de katılımlar son hızla devam ediyor.
 
Esnaf İndirim Kartına bir destekte Akdeniz şifa hastanelerinden geldi. Akdeniz Şifa hastanesi ve Akdeniz şifa konyaaltı tıp merkezi, ayakta tedavi hizmetlerinde( Kadın Doğum, Estetik Cerrahi ve diş polikliniği hariç olmak üzere)  hastane tarafından uygulanmakta olan mevcut fark ücretlerinde Esnaf İndirim Kartı Sahiplerine %15 indirim veriyor. Ayrıca COVİD-19 vakalarının tespit edilmesi amacıyla yapılan PCR testini Esnaf İndirim kartına sahip olan halk, 220 TL yerine 190 TL ye yaptırabilecek.
 
ADRES: ÖZEL AKDENİZ ŞİFA HASTANESİ
Kuzeyyaka mah. Yeşilırmak cad. No:367 Varsak Köprüsü Kepez/ANTALYA
              ÖZEL AKDENİZ ŞİFA HASTANESİ
Kuşkavağı Mah. Atatürk Bulvarı No:81 Konyaaltı/ANTALYA
 
Esnaf İndirim Kartına sahip olmak isteyenler, bu numarayla iletişime geçip kart talebinde bulunabilirler. 0543 218 10 00
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.