Bakan Soylu: ‘Çıplak arama’ iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur

İl Emniyet Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Bakan Soylu 'çıplak arama' iddialarına çok sert tepki gösterdi. Soylu, "Türk Polis Teşkilatı'na bu iddiaları atan ispatlamazsa, namussuzdur, şerefsizdir. 'Çıplak arama' iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur. Bunu Meclis kürsüsüne taşımak da kelimenin tam anlamıyla acizliktir" ifadelerini kullandı. 

24 Aralık 2020
Bakan Soylu: ‘Çıplak arama’ iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur

Bakan Soylu: ‘Çıplak arama’ iftirasını atmak alçaklık ve namussuzluktur

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da “İl Emniyet Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, 3 bin 251 personelin katılımıyla Yıldırım Bestler-17 Operasyonu’nun başladığını açıkladı.

“DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR”

Bakan Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tutukluluğuna yönelik verdiği hak ihlali kararına, “Demirtaş teröristtir. AİHM’in, hangi sebeple olursa olsun, aldığı karar boşlukta bir karardır, hiçbir anlamı yoktur” açıklamasında bulundu.

“ÇIPLAK ARAMA” İDDİASI

Uşak’ta cezaevinde çıplak arama iddialarıyla ilgili de konuşan Soylu, ”Defalarca yalanlanmasına rağmen ısrar ediyorlar, ispatlayamayan namussuzdur. TBMM’yi Pensilvanya’nın uşağı haline getirmek ahlaksızlıktır. İftirayı Meclis’e taşımak acizlik” ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.