Bir sahte içki faciası daha
Bursa'da önceki gün üç gün kişinin sahte içki yüzden ölmesinin ardından iki yeni zehirlenme vakası yaşandı. Osmangazi ve İnegöl ilçelerinde hastaneye kaldırılan iki kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Evinde içki içen Mehmet S. saat 04.30 sıralarında fenalaştı. Akrabalarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde körlük yaşadığı tespit edilen Mehmet S., Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR
Diğer olay ise İnegöl’ün Konurlar Mahallesi’nde yaşandı. Nereden aldığı tespit edilemeyen pet şişedeki içkiyi içen Kenan Ç., bir süre sonra fenalaşıp, körlük yaşadı. Zehirlendiği tespit edilen Kenan Ç., İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mehmet S. ve Kenan Ç.nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis iki olayla da ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Ailekart üzerinden 56 milyar lirayı aşkın sosyal yardım ödemesi yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da dışişleri bakanlarını kabul etti

Bakan Fidan, Yemenli mevkidaşıyla İstanbul'da görüşecek

R4 ülkelerinden ortak bildiri: İsrail'e iki devletli çözüm çağrısı

Sahte araç kiralama siteleriyle dolandırıcılık operasyonu: 12 tutuklama
