ŞALPAZARI BELEDİYESİ "KADINLARI" UNUTMADI!

“Ağasar Kadını”na Oya Canbazoğlu tarafından jüri özel ödülü verildi.  

01 Aralık 2020
ŞALPAZARI BELEDİYESİ

ŞALPAZARI BELEDİYESİ
“Ağasar Kadını”na Oya Canbazoğlu tarafından jüri özel ödülü 
verildi. 

Şalpazarı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “ Ağasar Kadını” fotoğraf yarışmasında kazanan yarışmacılar ödüllerine kavuştu.
 

Yarışmada jüri üyesi olan Dünya Türkleri Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu; “Yayla Göçü” temalı fotoğrafa tüm Türk Kadınları adına jüri özel ödülünü verdi. 

Türk Kadınları adına Refik Kurukız'a Teşekkür...

Ayrıca Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve fotoğraf sanatçısı Varol Uzlu’ ya da “ Dünya Türkleri Kadın Platformu” adına plaket takdim etti. 
“Belediye Başkanımız Refik Kurukız’a, Türk Kadınına, sanata ve kültüre değer verip böyle anlamlı bir yarışma düzenlediği için teşekkür ettiğini söyleyen  Oya Canbazoğlu, hiç kuşkusuz ki “Ağasar da Kadın” ı anlatan bu yarışmanın baş mimarı Varol Uzlu’dur, kendisine emekleri için müteşekkiriz dedi ve  Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi, “Türk Kadını  omuzlar üzerinde göklerde yükselmeye layıktır” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.