İş insanı Başaran Ulusoy coronaya yakalandı

TÜRSAB eski başkanlarından iş insanı Başaran Ulusoy, corona virüsüne yakalandı. Ulusoy'un hastanede yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

12 Kasım 2020
İş insanı Başaran Ulusoy coronaya yakalandı

İş insanı Başaran Ulusoy coronaya yakalandı

TÜRSAB eski başkanlarından iş insanı Başaran Ulusoy'un Covid -19 teşhisiyle İstanbul’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Turizm sektöründen önce inşaat, taşıma, ulaşım, sigorta gibi bir dizi sektörde faaliyet gösteren 71 yaşındaki Ulusoy'un rahatsızlığı TÜRSAB’ın resmi Twitter hesabından duyuruldu.

TÜRSAB’DAN GEÇMİŞ OLSUN PAYLAŞIMI

TÜRSAB’ın sosyal medya paylaşımında şu ifadeler kullanıldı; “Eski yönetim kurulu başkanlarımızdan Sayın Başaran Ulusoy’un rahatsızlanarak tedavi altına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Ulusoy’a acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.