Makas atıp ağaca çarptı, ortadan ikiye bölündü

Antalya'da zikzak çizerek ilerleyen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak ortadan ikiye ayrıldı. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen kişilerden biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.  

12 Kasım 2020
Makas atıp ağaca çarptı, ortadan ikiye bölündü

Makas atıp ağaca çarptı, ortadan ikiye bölündü

Kaza, gece yarısı Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde Konyaaltı istikametine giden ve diğer araçlara makas atan sürücüsü belirlenemeyen otomobil kontrolden çıktı, yol kenarında bulunan ağaca çarparak ortadan ikiye bölündü.

 

ARACIN YARISI 10 METRE SÜRÜKLENDİ

Kazanın etkisiyle aracın arka kısmı çarptığı ağacın yanında kalırken ön kısmı ise 10 metre sürüklendi. Araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen iki kişi ise yola savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yola savrulan iki kişiye müdahale etti. Kimlikleri belirlenemeyen kişilerden biri öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.