Depreme dişçi randevusunda yakalandılar

İzmir’deki depreme Rıza Bey Apartmanı'ndaki diş polikliniğinde yakalanan 6 yaşındaki Mahmut Baran Karael ve anneannesi Belgin Özcan'ın cansız bedenleri enkazdan çıkarıldı. Depremin 5. gününde ulaşılan anneanne ve torunu Nazilli’de toprağa verilecek. 

04 Kasım 2020
Depreme dişçi randevusunda yakalandılar

Depreme dişçi randevusunda yakalandılar


İzmir'in Seferihisar ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü saat 14.50'de meydana gelen 6.9'luk depremde Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı.

RANDEVULARI 15.00’DAYDI

Depremden önce Rıza Bey Apartmanı’nda bulunan diş polikliniğine saat 15.00'daki randevuları için gelen anneanne Belgin Özcan (50) ile 6 yaşındaki torunu Mahmut Baran Karael enkaz altında kaldı.

Depremin 5'inci günde arama kurtarma ekiplerinin enkazda yaptığı çalışmalar neticesinde 1. sınıf öğrencisi Baran ve anneannesi Belgin Özcan'dan acı haber geldi. Anneanne ve torununun enkaz altından çıkarılan cansız bedenleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

NAZİLLİ’DE TOPRAĞA VERLİCEKLER

Depremde hayatını kaybeden Anneanne ve torunu bugün Nazilli Otogar Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından Eğriboyun mezarlığına defnedilecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.