Antalya Konyaaltı Gürsu ve Uluç Mahallelerinin Kadın Muhtarlarından Kitap Kampanyası

Konyaaltı Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday ve Uluç Mahalle Muhtarı Hülya Bozkurt Mahallelerinde Ayrı Ayrı Kitap Kampanyası Başlattılar. 

02 Kasım 2020
Antalya Konyaaltı Gürsu ve Uluç Mahallelerinin Kadın Muhtarlarından Kitap Kampanyası

Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday kampanya hakkında ''Geçen yıl baslatmış olduğumuz kampanya ile gürsu mahallesinin katkılarıyla Türk Edebiyatı ve Dünya Edebiyatı Klasiklerinden oluşan bir kütüphane hazırladık. Bu kütüphaneden mahalle halkı istedikleri kitapları alıp okuduktan sonra geri teslim ediyor.Ayrıca gençler ve çocukların sınav hazırlıklarına yardımcı olabilmek için mahallemizde yüzlerce soru bankası topladık.Genç ve çocuklarımız ihtiyaç halinde bu kitaplardan kullanabiliyorlar.

Kitap toplama konusunda gürsu mahallesi inanılmaz duyarlı davrandı.Şimdi Kepez'de yeni açılan bir kütüphane için kampanya başlattık ve şimdiden 200'ün üzerinde kitap topladık.
Gürsu Mahalle Muhtarı olarak kampanyaya vermiş oldukları bu güzel destekten dolayı mahallemin sakinlerine çok çok teşekkür ediyorum.'' dedi.
Uluç Mahallesi Mahallesi Muhtarı Hülya Bozkurt'ta aynı şekilde kendi mahallesinde kitap toplama kampanyası başlatarak mahalle sakinlerinin faydalanması için bir kütüphane oluşturdu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.