Polisten kaçarken 10 metre yükseklikten atlayan hırsızın burnu bile kanamadı

Aydın'da hırsızlık şüphesinden aranan Y.G. evine gelen polislerden kaçarken banyonun yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki havalandırma boşluğundan atladı. Geri evine çıkmak isteyen şüpheli borulara tırmanarak eve girmek istediği esnada duvara sıkıştı. İtfaiyenin yaptığı çalışma ile olduğu yerden çıkartılan Y.G.'nin burnu bile kanamadı. 

14 Ekim 2020
Polisten kaçarken 10 metre yükseklikten atlayan hırsızın burnu bile kanamadı

 
 
Aydın'ın Efeler ilçesi Orta Mahalle 211 sokaktaki 4 katlı bir apartmanın ikinci katında yaşanan olayda, hırsızlık şüphelisi nedeniyle aranan Y.G., evine gelen polislere direndi. Bir süre kapıyı açmayan Y.G. polislerden kaçmak için evinin banyosundaki havalandırma boşluğuna atladı.
 
10 METRE YÜKSEKTEN ATLADI
 
Bir süre sonra eve giren polis evde yaptıkları arama sırasında evin banyosundan gelen sesler üzerine evin banyosuna yöneldi. Y.G.'nin yaklaşık 10 metre yükseklikteki havalandırma boşluğundan atladığını ve orada sıkıştığını fark eden ekipler hırsızlık şüphelisini çıkartmak için seferber oldu.
 
 
YARDIMA İTFAİYE KOŞTU
 
Polis ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından Y.G.'yi sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şüphelinin herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı öğrenilirken, Y.G. gerekli sağlık kontrollerinin yapılabilmesi için polis gözetiminde ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
EVİNDEN ÇOK SAYIDA CİHAZ ÇIKTI
 
Tedbir amaçlı hastaneye götürülen şüphelinin kaldığı dairede, polis ekipleri tarafından yapılan aramada çok sayıda LCD ekran televizyon başta olmak üzere çeşitli elektronik cihazlar bulunarak el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.